Lahja-, kauppakirjat ja sopimukset

Pätevät sopimusasiakirjat Laineenkarelta 

 

Mitä lahja- ja kauppakirjat ovat? Miten laatia muodoltaan pätevät asiakirjat? Lahja- ja kauppakirjat toimivat verotuksen pohjana sekä ilmaisevat kyseisen oikeustoimen sisällön. Etenkin kiinteistön ollessa kyseessä, tulee nämä asiakirjat laatia huolella ja tiettyjen vaatimusten mukaisesti. Asianajotoimisto Laineenkare Oy:ltä saat sopimusasiakirjat moneen malliin. Olipa kyseessä yrityksesi neuvottelut tai yksityiselämään liittyvä etappi, olethan meihin yhteydessä hyvissä ajoin ennen ajankohtaa.

 

Kauppakirjat ja sopimukset kuntoon

Laadimme esimerkiksi asunnon tai muun kiinteistön kauppakirjat sekä hallinnanjakosopimukset. Tai tarvitsetko apua sopimusten laadintaan? Jotta asiat kirjautuvat oikein ja ovat päteviä, on tärkeää, että asiakirjan laadinnassa hyödynnetään kauppakirjoihin erikoistunutta asianajajaa. Avullamme vältät papereihin liittyvät karut karikot.

 

Lahjakirjat

Lahjakirjan laatiminen käy avullamme nopeasti ja tarkoin. Lahjakirja voi liittyä esimerkiksi kiinteistön luovutukseen, jolloin lahjakirja kannattaa kirjata mahdollisimman yksiselitteisesti. Kaikkia lahjoituksia ei ole pakko tehdä kirjallisena, mutta silloin kun on tärkeää ja velvoittavaa kirjata lahjakirjan muotovaatimukset oikein, kannattaa kääntyä asianajajan puoleen.

Asiantuntevaa apua sopimusten laadintaan – näin tavoitat meidät:

Asianajotoimisto Laineenkare Oy:n asianajajat tavoitat sähköpostilla, soittamalla tai hyödyntämällä ajanvarausjärjestelmäämme. Jos taas keskustelet kauppakirjan laadinnasta ja muista sopimusasiakirjoista mieluummin kasvotusten, tule tapaamaan meitä Turun tai Paraisten toimistolle.