Avioehto ja avioerot

Avioehtosopimukset Turussa ja Paraisilla

 

Avioerotilanteessa tulee omaisuuden ositus ajankohtaiseksi. Osituksessa puolisoiden omaisuus lähtökohtaisesti puolitetaan. Avioehtosopimuksella puolittamisperiaatteesta voidaan kuitenkin poiketa. Avioehtosopimuksella voidaan rajata avio-oikeuden ulkopuolelle esim. jokin tietty omaisuuden osa, kuten peritty kesämökki. Avioehto tulee tehdä ennen avioeron vireilletuloa. Avioehdon tulee täyttää tietyt muotovaatimukset ja se tulee rekisteröidä maistraatissa.

 

Miksi avioehto kannattaa laatia? Onko avioehto vain varakkaille?

Syyt avioehdon laatimiselle ovat moninaiset. Avioehtoa suositellaan silloin, kun varallisuutta on toiselle tai molemmille puolisoille kertynyt huomattava määrä tai halutaan jättää sukutila tai kesämökki avio-oikeuden ulkopuolelle. Myös uusperheissä voi olla halu pitää omaisuus erillisenä ja ohjata omaisuus omille perillisille.

 

Asianajotoimisto Laineenkare Oy:ltä saat tarvittavaa tietoa avioehtosopimuksen laadintaan sekä apua avioeroon liittyviin oikeudellisiin kysymyksiin. Laadimme kaikki avioeron jälkeen tarvittavat asiakirjat. Asianajajamme palvelevat Turussa ja Paraisilla, tarkemmat yhteystietomme näet täältä.

Avioeron sattuessa – olethan yhteydessä!

Meiltä saat avioehtojen laadinnan lisäksi apua myös avioerojen koukeroihin. Asianajotoimisto Laineenkare Oy laatii avioehtosopimuksen sekä johdattelee läpi kiperien avioeroon liittyvien oikeudellisten kysymysten.

 

Katso Turun ja Paraisten toimistojen tarkemmat yhteystiedot täältä.

Meiltä saat apua myös huoltajuuskiistoihin